blogg.no » ajourney » Spesielle hendelser

Spesielle hendelser

Happy New Year!

Manglet litt nyttårs stemning her i går, siden ingen hadde raketter og slikt, men hadde en kjempe kjekk helg allikevel. Helene sov over hos meg fra fredag til lørdag siden vi skulle i trekke lørdags morning. Vii våknet opp og kjørte rundt og hentet alle andre som skulle bli med. Tror vi ble nesten tjue stykk som reiste i trekket sammen. Vi hadde leid ski og snowboard instruktør for de som trengte det, siden verken Helene eller jeg har stått på brett før, bestemte vi oss for å prøve det.

Det gikk jo ehh ikke i det hele tatt... viss jeg skriver at jeg holdt ut i 30 min så tar jeg vel litt i. Men nå har jeg vertfalt prøvt det, og jeg har aldri vert mer glad for å ha gitt opp så fort! Hadde der kjempe gøy i trekket resten av dagen når jeg bare fikk meg ski på bena. Har gangsperr i hele kroppen nå siden vi rant hele dagen og det var ikke kø til skiheisen her - herligt.

Når vi kom hjem fra trekket reiste jeg på kino med Aubrey, Starr og Sidney og så Sherlock Holmes. Så reiste vi hjem og så på nedtellinga til nytt år fra New York. Tror alle sovna nesten rett etter tolv, haha. Vi er skikkelige party mennesker her borte..

 

Merry Christmas!

Jeg håper alle hjemme har hatt en nydelig jul og fått alt de ønsker seg. Det har vertfall jeg! Tror jeg må være en av de mest heldige menneskene i hele verden. Ikke bare har jeg en fantastisk familie og herlige venner hjemme i Norge, men jeg har også fått en fantastisk familie her borte i USA.

I år så følte jeg meg endelig som en liten unge igjen når jeg gledet meg til julaften, jeg ante ikke hva jeg skulle forvente av noe eller noen. Men det har vert to velykket kvelder med god mat og koselige folk, selv om jeg savnet pinnekjøtt. Jeg fikk skypet med hele familien hjemme i Norge både i går og i dag, så da var liksom de på plass også uten at jeg fikk for mye hjemlengsel.

Utenom det så har jeg fått dobbelt opp med gaver i år, skal ikke klage på det heller, er jo alltid gøy og få ting også selv om det ikke er det viktigste. Hadde egentlig tenkt å lage en blogg video og fortelle dere alt og vise dere alle gavene jeg fikk, men det var så utroligt kleint å sitte der å snakke med macen min at jeg fikk det bare ikke til..

Så jeg får heller vise litt bilder og fortelle hva jeg har fått.

24. Desember reiste vi til verts mormor og morfar på familiemiddag:

Sjooookoladetre, wee :D Har ikke fått tid til å redigere noen bilder så vet de ikke akkurat er i topp kvalitet, men orker ikke og har heller ikke tid så tenkte noe vare bedre enn ingenting.

I dag blei jeg vekt klokken åtte for å begynne å åpne gaver, jeg gikk opp der jeg først fikk en svææær julesokk med mitt navn på. Synest det var kjempesøtt følte meg virkelig som en del av familien da. Etter på gikk vi inn i stuen og pakket opp gaver i to timer. Det var helt sykt hvor mange gaver jeg fikk, var helt gira siden vi måtte vente på tur for å åpne, haha.Kjempe kjekk amerikansk jul, de var helt galne når de åpnet pakker! Hver gang de åpnet en ny pakke hørte du bare et hyl etter fulgt av OH MY GOD, OH MY GOD, I LOOOOOOOVE THIS! Så utroligt morsomt.

Jeg fikk klær, smykker, fotoalbum, piercinger, volleyball pluss masse mye mer! Så fikk jeg gitar av vertsforeldrene mine åååå ble så glad, så nå skal jeg begynne å spille igjen, må bare få den stemt.

Av foreldrene mine i Norge fikk jeg gavekort på ELEXIA i et år, ble kjempe glad men måtte le også litt ironisk! Så fikk jeg penger av resten av familien min i Norge som jeg skal spare til shopping i Thailand.

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN FOR FINE GAVER.

Let it snow, let it snow, let it SNOW.

Endelig kom snøen, å så herlig det var! Jeg satt på rommet å snakket me søstera mi mens jeg var på facebook, plutselig ser jeg at alle skriver at det snør på statusen sin så sier jeg:

"I think it's snowing, do you wanna go and see?"

"Yeeaah!"

Så springer vi opp og ut på terrassen for å se at snøen bare daler ned, vi begynner og hoppe opp og ned og klemmer hverandre, skal du være amerikansk så skal du være amerikansk. Så springer vi å tar på oss varme klær og går ut å har snøballkrig. Etter på lager vi varm sjokolade med masse marshmallows, naam!Bakingday.

En liten del av det vi bakte i går, jealous much? 
To the world's greatest Mom.

Jeg vet at det er nesten dag i Norge nå, men jeg kom ikke hjem før nå siden jeg har hatt min første basketball kamp i dag. Nok om det, jeg ville bare si GRATULERE SÅ MYE MED DAGEN TIL VERDENS BESTE MOR!

Jeg håper du har kost deg kjempe masse i dag og jeg er glad jeg er hjemme igjen når du fyller halveis til hundre. Jeg er kjempe glad i deg og savner deg kjempe masse! Takk for at du e du og for alt du har gjort for meg, vett ikkje ka eg sko ha gjort uden deg.


Håpe me får oss en jentetur igjen snart :)

Happy Thanks Giving!

Jeg sitter i skrivende stund i en varm stue med masse smilende mennesker som toyser og ler rundt meg. Vi har spist god mat i hele dag, kalkun har selvfoligelig vert paa menyen sammen med masse annet go mat og drikke. Naar vi kom saa var fotball aa se paa tv skjermen og lys tent over alt. Naa er klokken ni om kvelden og gjennom dagen har vi sett paa alt fra The Big Bang Theory, den nye Istid filmen og Snoopy!

Vi har spilt kort og lakket neglene paa hverandre. Det har vert en kjempe koselig dag og jeg maa si at jeg begynner virkelig aa komme i julestemning. I morgen skal vi som sagt gaa aa shoppe paa Black Friday. Jeg ska kjope julegaver og se om jeg finner noe til meg selv ogsaa, men jeg merker at pengene begynner aa forsvinne saa jeg maa passe paa.

Jeg haaper alle har det fint hjemme, begynner aa komme i julestemmning og baker julekaker! Jeg tror mor skal sende pepperkaker til meg, saa gleder meg.

Glemte kameraet mitt i dag saa har ikke faatt tatt noen bilder. Dere har vel sett saa mange Amerikanske julefilmer at dere vet hvordan det ser ut uansett, hehe.

Når det mest utenkelige skjer..

Noe av det verste som kan/kunne ha skjedd når jeg reiser bort et år som utvekslingstudent, må være viss noe skjer med meg eller mine nærmeste. Jeg kan ikke forestille meg den følelsen av lengsel og hjelpeløshet jeg måtte ha hatt viss noe hadde skjedd med noen jeg er glad i mens jeg er på andre siden av jorden. Kan heller ikke forestille meg hvor vanskelig det hadde vert for foreldrene mine og alle andre hjemme viss noe hadde skjedd med meg. Vi sier jo bare hade for ti månder, ikke for alltid.

Det utenkelige som ingen tror kommer til å skje, som vi så vidt tør å tenke på at det er en mulighet for, skjedde med en norsk utvekslingsstudent fra Harstad på søndags kveld. Det er helt uvirkelig og jeg får en klump i magen av og tenke på det. Sender masse varme tanker hjem til hennes venner og familie i Norge, ingen fortjener å høre den beskjeden!

Noen ganger er det virkelig vanskelig å tro at det er en menig med alt...


//weheartit

Viss du vil lese mer om det så finner du en artikkel her.

Mall of America.

Mall of America, kjøpesentere som har alt, og jeg mener ALT:

- Svære juletrær i November

- Fornøyelsespark

- Akvarium

- Regnskog café

og selvfølgeligt noen vanlige butikker og resturanter...


Legger kanskje ut bilder av noe av det jeg kjøpte viss jeg gidder ta bilder i morgen, men skal ut å jakte med vertsfar så kanskje ikke :)

Trick or treat.

Jeg klarte å overtale Aubrey til å gå trick or treat med meg siden jeg hadde lust til å se hvordan det var i Amerika. Etter å ha gjort det kan jeg bare si hvor utrolig takknemmelig jeg er for at vi også hadde Lindsey med oss, folk var ikke spesielt glade for å se tre 16-17 år gammle jenter på døren for å få gratis sjokolade, haha.

De fleste kommentarene vi fikk var:

" Are you not a little to old to go trick or treating?"

"You guys are way to tall for trick or treating!"

Mens noen viste hva de synest om det med å bare gi sjokolade til Lindsey :((


Pumkins and Halloween-costumes.

I dag skar jeg ut gress kar for første gang i mitt liv, en eh slimete opplevelse:
Så prøvte vi ut Halloween kostymer for i morgen, døde neste av latter av alle kostymene de hadde. Her er noen av dem:


Weekend update.

I dag har jeg vert på fotballkamp til lillesøsteren min og der møtte jeg Helene! Å det var kjempe gøy å se henne igjen, var helt rart siden det er to månder siden jeg har sett henne når vi var i New York, men det føltes ikke ut som det i det hele tatt.

Hun fortalte meg at hun skulle på en tur med organisasjonen sin til Mall of America neste helg og at jeg kunne bli med viss det var ledige plasser igjen. Så hun sendte melding om det var greit at jeg ble med fordiom jeg ikke hadde den samme organisasjonen, så nå er det bare å håpe at de sier ja. Viss de gjør blir det tur til Mall of America fra lørdag til søndag neste helg!

Ellers så har jeg begynt på dans på fredagene, jeg skal prøve stepping, balett, jazz, hip hop og moderne. Det var vertfall gøy denne fredagen så jeg gleder meg til å komme i gang med dansene.

Danse outfit, haha :

Wisconsin Volleyballgame!

I går kjørte vi i to timer rett etter skolen til Madison for å se College volleyball. Først måtte vi selvfølgeligt stoppe å spise Subway og så reiste vi videre.

Alle var kledd i røtt og hvitt siden det er fargene til Wisconsin University. Jeg hadde det kjempe gøy, det var virkeligt en opplevelse for livet - en Amerikansk opplevelse.

Fikk igjen følelsen av at jeg var i en film eller serie, det var sykt my liv! Alle heiet og skrek og etterpå fikk vi gå å snakke med volleyballspillerene. Det var faktisk en norsk jente som spillte på laget også (Julie Mikealsen #12), så var det noen som hadde med norsk flagg på kampen også!

 

Homecoming.

Du vet når vi ser amerikanske tv-serier og filmer og gutten kommer med sånn blomst til jenta rundt armen? Når foreldrene deres stiller dem opp både ute og inne for å ta bilder av dem?

Det var akkurat som på film! Synest det var litt sjarmerendes å se på. Moren kjæresten til Baily tok med en blomst til meg siden jeg ikke hadde date,  (forever alone) synest det var søtt gjort. 

Vi gikk ut å spiste sammen med en gjeng før vi reiste til Seneca. Hadde en fin dag og traff mange nye kjekke folk. Nu skal jeg legge meg siden jeg ska stå opp tiligt i morgen, siden jeg skal i forening me jentene mine hjemme på skype. Gleder meg til å se dere!

The perfect wedding.

Jeg må bare fortelle litt om før brylluppet først, siden det også var bursdagen min. Jeg skypet med mor og far før vi reiste, er glad jeg fikk muligheten til det. Hjemmlengselen trenger seg på på slike dager, men det hjalp veldigt å snakke med dem.

Jeg fikk også presang og kort av tante som jeg har spart på til nå. Tusen takk for gaven, savner dere! Når vi da reiste til bryllupet stoppet vi og spiste, jeg fikk velge hvilken kake jeg ville og de som jobbet der og familien min sang for meg. Valget gikk selvfølgelig på oreo-is kake og etter det fikk jeg presang av dem. En kjempe fin nike genser og penger.

Når vi kom til hotellet var det bare å stelle seg å kjøre bort til der bryllupet skuller være. Det var virkelig det perfekte bryllupet:

De giftet seg ute og bruden kom med hest. Jeg bare satt der og følte jeg var med i en film eller noe. Det var bare helt nydeligt, med de perfekte ordene og peneste sangene. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, så dere får heller se på noen bilder jeg tok.
Søk i bloggen

Anette

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits