blogg.no » ajourney » oktober 2011

oktober 2011

Pumkins and Halloween-costumes.

I dag skar jeg ut gress kar for første gang i mitt liv, en eh slimete opplevelse:
Så prøvte vi ut Halloween kostymer for i morgen, døde neste av latter av alle kostymene de hadde. Her er noen av dem:


Weekend update.

I dag har jeg vert på fotballkamp til lillesøsteren min og der møtte jeg Helene! Å det var kjempe gøy å se henne igjen, var helt rart siden det er to månder siden jeg har sett henne når vi var i New York, men det føltes ikke ut som det i det hele tatt.

Hun fortalte meg at hun skulle på en tur med organisasjonen sin til Mall of America neste helg og at jeg kunne bli med viss det var ledige plasser igjen. Så hun sendte melding om det var greit at jeg ble med fordiom jeg ikke hadde den samme organisasjonen, så nå er det bare å håpe at de sier ja. Viss de gjør blir det tur til Mall of America fra lørdag til søndag neste helg!

Ellers så har jeg begynt på dans på fredagene, jeg skal prøve stepping, balett, jazz, hip hop og moderne. Det var vertfall gøy denne fredagen så jeg gleder meg til å komme i gang med dansene.

Danse outfit, haha :

Land of Smile.

Gjett hvor jeg skal neste sommer da dere? Kan ikke vente til flybilletten er i boks og jeg kan begynne å planlegge mine tre uker i dette fantastiske landet!

Halloween.

Det er snart Halloween, vi har langhelg og folk pynter som bare det. Sist helg var jeg på en hjemsøkt låve, og jeg skrek så mye at jeg ikke hadde stemme igjen når jeg kom ut! Haha, jeg må si jeg var imponert, det var skikkeligt bra opplegg.

Det er selvfølgeligt et mye mer amerikansk preg over det her, som vil si at de lager en big deal ut av det. Noen har svææære oppblåsbare spøkelser utforbi husene deres. (På størrelse med den oppblåsbare snømannen de har hver jul utforbi det amerikanske huset på Trones viss noen har sett den.)

Skal prøve og få tatt bildet av det en dag viss jeg har kameraet med meg. Har ikke vert på min kreative side i det siste og har ikke fått blogget noe, det betyr ikke at jeg ikke har det bra. Jeg ønsker bare å bruke tiden min på andre ting, blogging kommer fremdeles ikke naturligt for meg og jeg synest det er vanskelig og skrive om tanker og personlige ting. 

Ellers så skal jeg nyte helga med fri i morgen! God helg alle sammen :)
Last Sunday.

Ten things you did not know about me.

 1. Jeg har ikke spist på McDonalds i USA enda.
 2. Først trodde jeg at tiden ville gå saktere her borte, men den går raskere.
 3. Jeg har ikke grenet siden jeg kom her.
 4. Det er 243 dager til jeg komme hjem til Norge, viss jeg ikke telte helt feil.
 5. Jeg har lagt på meg 4kg, skylder det på mer muskler.. (Muskler veier mer en fett!)
 6. Når jeg står opp har dere allerede vert på skolen i 6 timer.
 7. Jeg elsker å kjøre her borte, vi kjører nesten minst en time uansett hvor vi skal.
 8. Jeg skal ikke ha English 11 etter 4. november. Isteden skal være hjelpelærer for 5 åringer.
 9. Vertsfaren min sier at snøen vil komme neste uke her, kaldt!
 10. Den eneste naboen vi har er vertsbesteforeldrene mine.


Volleyball kamp på skolen.

Healthy Vegetarian Pita.

I dag laget jeg middag til familien min. Noe sunt for a change, hehe. Det er veldig enkelt, veldig godt og det eneste du trenger er:

 • Pita
 • Hvitløk
 • Rødløk
 • Smør
 • Isbergsalat
 • Avocado
 • Tomat
 • Fersk mozzarellaost

Lag hvitløksmør av hvitløken og smøret.

Ha pitabrødet i brødristeren en liten stund.

Ta på resten av ingrediensene og nyt et sunt måltid!


181011

Brownie Obession.

Her er hva du trenger:

 • Venner til å hjelpe deg å spise.
 • To Brownie-mix.
 • Karamellsaus.
 • Sjokoladesaus.
 • Et spann med vaniljeis.
 • Pisket krem.
 • Cookies viss du ikke er mett...

 
 

Wisconsin Volleyballgame!

I går kjørte vi i to timer rett etter skolen til Madison for å se College volleyball. Først måtte vi selvfølgeligt stoppe å spise Subway og så reiste vi videre.

Alle var kledd i røtt og hvitt siden det er fargene til Wisconsin University. Jeg hadde det kjempe gøy, det var virkeligt en opplevelse for livet - en Amerikansk opplevelse.

Fikk igjen følelsen av at jeg var i en film eller serie, det var sykt my liv! Alle heiet og skrek og etterpå fikk vi gå å snakke med volleyballspillerene. Det var faktisk en norsk jente som spillte på laget også (Julie Mikealsen #12), så var det noen som hadde med norsk flagg på kampen også!

 

Quick update.

Det er så sinsykt travelt her nå for tiden! Jeg har kommet hjem mellom ni og ti hver kveld denne uka, og da har jeg vert ute siden hall åtte om morgenen. Men det er bare bra, er ikke sliten i det hele tatt, har faktisk alt for mye energi som jeg ikke aner hvor kommer fra...

(Mer enn det jeg pleier ha hjemme..)

Men ja, denne uka var siste uka mi med volleyball, trist. Har hatt det kjempegøy fordiom jeg aldri klarte lære meg å bli god i det. Nå står basketball for tur så jeg får håpe jeg klarer bli bedre i det.

I morgen skal jeg på volleyball kamp i Madison som er fire timer unna. Jeg skal ikke spille denne gangen da, siden det er proffe volleyball spillere, men gleder meg kjempemye til å se dem spille!

Skuller ønske jeg hadde hatt kameraet mitt med meg i dag, men det hadde jeg desverre ikke. Så frem til jeg får noen andre sine bilder får der noen bilder fra resten av uka. 


Fields of faith!


My funny host-dad.

Two volleyball girls.

091011I miss you guys!Dåkke e uerstattelige! 

Fridayyy!

I går skulle vi på "field-trip" med entrepreneur klassen min, jeg hadde gledet meg kjempe mye. Så kom vi der og jeg fikk raskt vite at de bare skulle holde foredrag hele dagen om vindmøller? Neida, de snakte om andre ting også, men ja, det var det eg brukte en time av den dagen på vertfall. Så viss du lurer på noe om å starte din egen vindmølle bedrift er det bare å spørre meg.

Det hele ble veldig mye bedre når vi stoppet på vegen hjem og fikk kjøpe MILKSHAKE! 

Så var det tilbake på skolen, spille volleyball i to timer. Hjem i tre minutter, skifte til varmere kler - fotball kamp. Nå er det lørdag, klokken er 15:00 og jeg skal ut og sole meg siden vi har 28 grader og sol!Something I'm not looking forward to.

Jeg pleier vanligvis ikke å grue meg til ting ofte, jeg gleder meg til kjekke ting og ut i fra det prøver jeg å ta livet som det kommer og gjøre det beste ut i fra situsjonen.

Men det er en ting jeg absolutt ikke ser frem til, samtidig som jeg gleder meg utroligt mye til det. Dagen jeg skal reise hjem fra "hjemme", det som er hjemme for meg nå. Det kan kanskje virke rart å si det, men jeg har ikke tatt det veldig tungt og reise hjemmefra, siden jeg vet at om ti månder kommer jeg uansett til å se alle venner og familie igjen. De kommer fortsatt til og være der, og ti månder gå utrolig raskt.

Problemet mitt er at jeg kan ikke støtte meg til samme tanke når jeg reiser her i fra, siden jeg vet ikke når jeg får se dem igjen. Kommer de og besøker meg? Kommer jeg til å få muligheten til å komme her igjen? Og i så fall, hvor mange månder/ år kommer det til å gå før jeg ser dem igjen?

Jeg har bare vert her litt over en måned, jeg har litt mer en åtte måneder igjen. På denne månden har jeg blitt utroligt sterkt knyttet til familien min og jeg begynner også å få noen venner som jeg er glad i. I løpet av åtte nye månder kommer jeg bare til å bli åtte ganger mer glad i dem enn det jeg allerede er, og da kommer det til og bli hardt å si farvell..

Mine tre yndlingssanger akkurat nå.

Det mest amerikanske bilde av meg.

Det må selvfølgeligt være på Walmart i New York med Yankees Caps og Skittles i hånden.

American weekends.

Denne helga har jeg virkelig opplevd ( det som i mitt hodet) er en skikkelig amerikansk helg.

Fredagen starte selvølgelig me skole, etter skolen hadde jeg volleyballtrening i en time før vi brukte resten av tiden til å sette opp bord og div. til lørdagen siden det skuller vere volleyballturnering på skolen. Jeg fikk sitte på med Sue (vmor til Ida) etter trening, vi hjalp datteren hennes med noe før Ed (vfar til Ida) kjørte oss til fotballkampen.

Etter kampen stoppet vi på en bar for å kjøpe burger og løkringer. Så der satt jeg og hørte på 80-talls rock og contry musikk mens jeg spiste den største burgeren jeg noen sinne har spist.

I dag sto jeg opp kl 8 siden jeg skulle jobbe under volleyballkampen med å selge mat. Vi måtte jobbe 2 timer. Klokken 12 kommer Sue og henter oss siden vi ska shoppe! YEEY, jeg trengte det også. Det er sinsykt kaldt her så jeg måtte kjøpe meg noe varme klær og boots.

Resten av dagen har jeg bare hengt med en gjeng og jeg fikk igjen følelsen av og være med i en serie eller noe. Bilene alle kjører, hva vi gjør osv. det er helt rart.

I morgen skal jeg bare slappe av og kanskje ta noen bilder. Ha en fin søndag!


"Månedens"

Positive erfaringer:

 • Jeg har fått en kjempebra familie.
 • Har faktisk begynt å merker forbedringer i engelsken min allerde.
 • Jeg har ikke lagt på meg veldig mye (enda, hehe).
 • Har opplevt et nydeligt bryllup.
 • Jeg har hatt tid til å begynne og trene igjen.
 • Jeg har fått oppleve en nye kultur.

Negavtive erfaringer:

 • Det er veldig mye rykter og drama på skolen
 • Jeg klarer bare ikke bli god i volleyball

Snack:

 • "Chocolate covered raisins."
 • Popcorn som er både søtt og salt. (Husker ikke hva de kaller det.)

Savn:

 • Mor og far.

Person:

 • Ida! Selv om jeg har fått veldig god kontakt med søstrene mine har det vert en utrolig støtte å ha ei norsk jente her, vertfall når hun er så søt og snill. 

Erfaring:

 • Jeg har virkelig innsett hvor glad jeg er i livet mitt hjemme! Det er selvfølgelig gøy og være her og oppleve noe nytt, men jeg har ikke tenkt over de siste årene hvor heldig jeg har vert med alle de gode vennene jeg har fått og familien min.
 • Her har ikke folk noe valg, de går på skole med omtrent de samme folkene som de alltid har gjort. De fleste sier til meg at de ikke føler de kan stole på noen. Jeg er så utrolig takknemelig over alle vennene mine jeg har nå som jeg vet er ekte venner.

Bildet: "Going crazy at Walmart befor Nerd day".

 Sang:

 • Litt spesiell musikkvideo..? Men jeg elsker sangen, Contry Music in my heart.

 

PS: Vet at dette innlegget ble litt rotete, men er for trett til å gjøre noe med det. Forstår egentligt ikke så mye av verken blogging eller bloggdesign enda, er ikke helt min ting.. (Men jeg liker og skrive, så jeg får bare håpe jeg blir bedre på det etter hvert.

Søk i bloggen

Anette

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits