blogg.no » ajourney » juli 2011

juli 2011

Terrible at goodbyes.

I dag hadde jeg min siste vakt på Scala Spiseri, for alltid, ikke bare fordi jeg skal reise til USA, men også fordi når jeg kommer hjem finnes ikke Scala lenger. Når jeg da hadde ryddet, spist, snakket med kundene og alt annet jeg gjør i løpet av en vakt, var det tid for mine første farvel før jeg reiser og lykke til videre til de som jeg sannsynligvis ikke møter igjen.

Jeg aner ikke hva jeg si skal eller gjøre, så jeg står for det meste der og mumler noe for meg selv mens det virker som alle andre vet akkurat hva som er riktig å gjøre i alle situasjoner. Det gjør kanskje ikke så mye egentlig. Jeg har i vertfall hatt et veldig fint år me kjempe snille kollegaer og lært utroligt mye. Takk for det!          

Nå gjenstår det bare Scala fest hos sjefen den 6. august - gleder meg.

Ellers så har jeg faktisk begynt å tenke og skrive ned hva jeg skal pakke til USA. Det var kanskje mest en unnskylding for å ikke rydde eller gjøre andre energikrevende aktiviteter etter jobb, men allikevel. Kom frem til at det ikke var så mye jeg skulle ha med meg og at det var ganske vanskelig å planlegge så lenge jeg fremdeles ikke vet hvor jeg skal!

Håper på å få vite noe i nærmeste fremtid ( helst før jeg reiser til Oslo for å få visum ) men alt i uken etter det er også helt fint. Forteller så fort d skjer noe mer. Lover dere.

- Anette


fotoprivat
Søk i bloggen

Anette

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits