blogg.no » ajourney » mars 2012

mars 2012

100 days left!

I dag er det bare hundre dager igjen til jeg kommer hjem! Skal bli så utrolig godt å komme hjem igjen, men jeg har enda en del ting å oppleve de siste hundre dagene før jeg reiser hjem så det kommer til å gå kjempe fort.Jeg skal blant annet til Hawaii i påskeferien, Saint Louis, gå på "prom", danseforestilling, så kommer mor og besøker meg i mai. Gleder meg kjempe mye til alt sammen.

Siden det bare er hundre dager igjen har jeg bestemt meg for å slutte å blogge her siden jeg ikke har vert noe flink til det i det siste uansett. Kommer heller til (å prøve) å legge ut et bilde hver dag på Tumblr bloggen min som du finner HER. Ble inspirert av Silje og Ivar sin 366 challenge der de tar et nytt bilde hver dag hele året, så nå får jeg se om jeg får det til. (Er ikke helt ferdig me design så bilde er litt lite nå, men viss du trykker på det kommer det opp stort.)

Silje og Ivar sine blogger finner du forresten HER og HER. 

Ha en fortsatt fin helg alle sammen :)
 

Søk i bloggen

Anette

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits