blogg.no » ajourney » februar 2012

februar 2012

022212

Da var det onsdag igjen allerede, herligt, gleder meg til helga!

Denne uka har bare gaatt til basketballtrening, styrketrening og skole. Maatte gaa aa snakke med trener/lege som kommer paa skolen to ganger i uken i gaar. Jeg har hatt en skade i den ene foten (som jeg ikke vet hva heter paa norsk) en stund naa og fikk forst beskjed om aa ise foten etter hver trening/kamp og toye ut saa mye som muligt. Denne gangen fikk jeg ogsaa beskjed om aa teipe opp foten min for hver trening og naar basketball sesongen var over burde jeg lope minst muligt viss jeg ville gjore track and field (det samme som friidrett) til vaaren.

 Det skal jeg vel klare aa ta pause fra naar jeg reiser til Hawaii vertfall! Der har jeg planer om aa bare slappe av aa kose meg, naa er det forresten minder enn 40 dager igjen. Gleeeeeeder meg.

Skypet forresten med Andreas i gaar, han er paa utveksling i Kentucky naa og maatte desverre ofre haaret sitt for Wrestling timet han er paa. Hva synest du om resultatet?Hahaha, jeg lo godt naar jeg saa han ja :))

SOOLBRENT og sliten

Har hatt en kjempe herlig dag i trekket, skikkeligt påskevær med perfekt føre, sol og blå himmel, så da ble jeg selvfølgelig solbrent siden jeg er snehvit etter å nesten bare ha vert inne i flere månder nå - men litt herligt er det jo da. Det manglet bare kvikk lunsj, appelsin og skole bolla - eller ka seie du Maren?

Elsker trekket her borte siden det er ti ganger billigere enn i Norge, ingen kø, men allikevel bra bakker og den del hopp. Når vi kom hjem fra Mt. LaCrosse var det rett inn, hente dansetingene vårs og ut i bilen igjen for å kjøre til dans. Jeg kom akkurat hjem fra dans nå, klokken er hall ti her borte og jeg har vert borte siden klokken åtte i dag morres. Elsker amerikanske timeplaner (noen ganger vertfall).

Nå skal jeg dysje og gå å slappe av i badestuen før jeg legger meg. Ha en fin helg!


In fourty five days..

 

... Skal jeg ligge paa denne stranden om dagen og bare nyte livet! Missunnelig eller? Aa som jeg gleder meg, noe av det forste jeg tenker paa hver morgen. Har virkelig verdens beste vertsfamile :)

Happy Valentines Day!

I dag delte de ut candy grams på skolen akkurat slik som i Mean Girls, kjempe morrsomt. Så var det også noen som fikk levert blomster og ballonger på skolen av de som hadde type på andre skoler. Litt større med valentines dag her borte enn i Norge enda, selv om vi begynner å nerme oss.

Etter skolen hadde jeg som vanlig basketball trening og etterpå reiste jeg på kino og så The Vow med søstrene mine. Jeg hadde forberett meg på å grine, men synest ikke filmen var så trist selv om det var en søt film, søsteren min på den andre siden sippet igjennom hele filmen. Måtte skjekke om hun lo eller grein den ene gangen siden hun snufset så mye. Vert og se filmen uansett, spesielt med tanke på at Channing Tatum har hovedrollen.
monday - tuesday - wednesday - thursday - friday - saturday - sunday

Dagene, ukene og måndene går så utrolig raskt nå, har helt glemt av å blogge. Prøver bare å få gjort mest mulig, lære mest mulig om kulturen og få mye ut av tiden jeg har før jeg kommer hjem og kose meg - siden jeg kommer aldri til å få "i dag" tilbake igjen. Har bestemt meg for å leve resten av livet mitt slik, bare nyte hver eneste dag og se det positive i den.

Den siste tiden har som vanlig vert fulgt med skole, basketball og dans, men jeg har også vert på skijump, i trekket, ute på forskjellige ting og ja - det er vel en ganske normal hverdag egenltig. Føler vertfall den er normal nå etter å ha vert her i 6 måneder.

De neste måndene tror jeg det kommer til å bli en del reising så det gleder jeg meg utrolig mye til! Skal prøve å holde dere mer oppdatert med hva som skjer fremover viss jeg får muligheten. (Har ikke alltid internett her borte.)
Fra skijump konkuranse i Westby for 2 uker siden :)

 

Basketball, dance and skiing.

Jeg begynner virkelig å like livet som amerikaner nå, kommer nok til å komme hjem som litt amerikansk nå. I dag scorte (er det slik du skriver det på norsk?) på basketball kampen. Alle var helt sjokka, haha, vi glemte nesten å fortesette og spille. Jeg var super happy siden målet mitt var å score på en kamp før sesongen var over. Check!

Vi begynner også endelig å komme noen vei med dansinga vårs, begynte på moderne dansen vårs i går - tror den kommer til å bli kjempe. Gleder meg også noe sykt til å se kostymene vårs. Mor kommer å besøker meg i mai så hun får forhåpentligvis sett forestilling også + feiret 17. mai med meg.

Denne helga kommer til å gå minst like raskt som sist helg, i morgen har vi skole (selvfølgelig) så skal søstrene mine, Ida og meg reise til Westby. De har skiijump konkuranse der denne helga som vi skal gå å se på, etterpå skal vi til Austin og Bea og sove over der. Bea reiser hjem til Brazil på søndag så det er siste gang vi får sett henne..

På lørdag har vi en til basketball kamp mot Seneca og på søndag blir det trekket viss vi finner noen som kan kjøre oss. Aubrey har volleyball turnering da så hun kan verken kjøre eller bli med desverre og Bailey vil ikke bli med siden det er Super Bowl på søndag så hun skal være hjemme å se på det. Alt handler om sport her i Amerika, hehe.

Ha en super helg! Nå er det forresten bare 129 dager til jeg er hjemme i Norge igjen for di som lurte, klarer ikke bestemme meg om det er for lite eller for mye tid - er glad det ikke er enda vertfall :)

BAERHEIM :D
 

Søk i bloggen

Anette

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits