Basketball, dance and skiing.

Jeg begynner virkelig å like livet som amerikaner nå, kommer nok til å komme hjem som litt amerikansk nå. I dag scorte (er det slik du skriver det på norsk?) på basketball kampen. Alle var helt sjokka, haha, vi glemte nesten å fortesette og spille. Jeg var super happy siden målet mitt var å score på en kamp før sesongen var over. Check!

Vi begynner også endelig å komme noen vei med dansinga vårs, begynte på moderne dansen vårs i går - tror den kommer til å bli kjempe. Gleder meg også noe sykt til å se kostymene vårs. Mor kommer å besøker meg i mai så hun får forhåpentligvis sett forestilling også + feiret 17. mai med meg.

Denne helga kommer til å gå minst like raskt som sist helg, i morgen har vi skole (selvfølgelig) så skal søstrene mine, Ida og meg reise til Westby. De har skiijump konkuranse der denne helga som vi skal gå å se på, etterpå skal vi til Austin og Bea og sove over der. Bea reiser hjem til Brazil på søndag så det er siste gang vi får sett henne..

På lørdag har vi en til basketball kamp mot Seneca og på søndag blir det trekket viss vi finner noen som kan kjøre oss. Aubrey har volleyball turnering da så hun kan verken kjøre eller bli med desverre og Bailey vil ikke bli med siden det er Super Bowl på søndag så hun skal være hjemme å se på det. Alt handler om sport her i Amerika, hehe.

Ha en super helg! Nå er det forresten bare 129 dager til jeg er hjemme i Norge igjen for di som lurte, klarer ikke bestemme meg om det er for lite eller for mye tid - er glad det ikke er enda vertfall :)

BAERHEIM :D
 

2 kommentarer

anita

03.feb.2012 kl.08:00

Du e kjempe flink! Stå på vennen og nyt tiå di der borte :-D

Olaug

03.feb.2012 kl.09:28

Kos deg, høres bra ut!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits