Happy New Year!

Manglet litt nyttårs stemning her i går, siden ingen hadde raketter og slikt, men hadde en kjempe kjekk helg allikevel. Helene sov over hos meg fra fredag til lørdag siden vi skulle i trekke lørdags morning. Vii våknet opp og kjørte rundt og hentet alle andre som skulle bli med. Tror vi ble nesten tjue stykk som reiste i trekket sammen. Vi hadde leid ski og snowboard instruktør for de som trengte det, siden verken Helene eller jeg har stått på brett før, bestemte vi oss for å prøve det.

Det gikk jo ehh ikke i det hele tatt... viss jeg skriver at jeg holdt ut i 30 min så tar jeg vel litt i. Men nå har jeg vertfalt prøvt det, og jeg har aldri vert mer glad for å ha gitt opp så fort! Hadde der kjempe gøy i trekket resten av dagen når jeg bare fikk meg ski på bena. Har gangsperr i hele kroppen nå siden vi rant hele dagen og det var ikke kø til skiheisen her - herligt.

Når vi kom hjem fra trekket reiste jeg på kino med Aubrey, Starr og Sidney og så Sherlock Holmes. Så reiste vi hjem og så på nedtellinga til nytt år fra New York. Tror alle sovna nesten rett etter tolv, haha. Vi er skikkelige party mennesker her borte..

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits