Best of Both Worlds.

Noen dager gleder jeg meg så mye til å reise hjem til Norge igjen, få friheten, vennene og familien tilbake. Andre dager har jeg helt panikk siden tiden går så fort og jeg er ikke klar i det hele tatt til å reise fra familien min her borte, amerikansk kultur og språket. 

Alle de andre dagen drømmer jeg om en verden der jeg får velge det beste fra begge verdner. Der jeg kunne hatt både norsk og amerikanske familie og venner. En plass som er mer sentral med buss og tog, hvor jeg samtidig kunne beholde dette fantastiske huset og utsikten. Jeg skulle ønske jeg både hadde tid til å gå på basketball trening hver dag men også jobbe. Vi skulle alle kunnet snakke både norsk og engelsk, men jeg ville hatt media og kommunikasjon og hele vågen skole. Ville sagt ja takk begge deler når det kommer til maten, men kanskje for egen helses skyld spist mest norsk mat.

Det er så utroligt mye positivt med begge stedene, og jeg føler meg så heldig som har fått oppleve begge kulturer. Synest det er så utrolig interresant å lære om andre kulturer at jeg vurdere å studere det etter videregående, det hadde vert noe det! Jeg vet også at jeg vil tilbake her en dag igjen og håper så mye at vertsfamilien min kommer å besøker meg i Norge en gang.


Kommer til å savne deg, Helene når jeg reiser hjem igjen! Du bor hvertfall ikke såå langt borte at vi ikke får muligheten til å besøke hverandre da :D

2 kommentarer

Olaug

30.des.2011 kl.00:21

Du er jammen reflektert, young lady! Jeg er stolt av deg <3

anita

30.des.2011 kl.14:15

Eg misunne deg syyykt, så bra at du kose deg babe!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits