Merry Christmas!

Jeg håper alle hjemme har hatt en nydelig jul og fått alt de ønsker seg. Det har vertfall jeg! Tror jeg må være en av de mest heldige menneskene i hele verden. Ikke bare har jeg en fantastisk familie og herlige venner hjemme i Norge, men jeg har også fått en fantastisk familie her borte i USA.

I år så følte jeg meg endelig som en liten unge igjen når jeg gledet meg til julaften, jeg ante ikke hva jeg skulle forvente av noe eller noen. Men det har vert to velykket kvelder med god mat og koselige folk, selv om jeg savnet pinnekjøtt. Jeg fikk skypet med hele familien hjemme i Norge både i går og i dag, så da var liksom de på plass også uten at jeg fikk for mye hjemlengsel.

Utenom det så har jeg fått dobbelt opp med gaver i år, skal ikke klage på det heller, er jo alltid gøy og få ting også selv om det ikke er det viktigste. Hadde egentlig tenkt å lage en blogg video og fortelle dere alt og vise dere alle gavene jeg fikk, men det var så utroligt kleint å sitte der å snakke med macen min at jeg fikk det bare ikke til..

Så jeg får heller vise litt bilder og fortelle hva jeg har fått.

24. Desember reiste vi til verts mormor og morfar på familiemiddag:









Sjooookoladetre, wee :D Har ikke fått tid til å redigere noen bilder så vet de ikke akkurat er i topp kvalitet, men orker ikke og har heller ikke tid så tenkte noe vare bedre enn ingenting.

I dag blei jeg vekt klokken åtte for å begynne å åpne gaver, jeg gikk opp der jeg først fikk en svææær julesokk med mitt navn på. Synest det var kjempesøtt følte meg virkelig som en del av familien da. Etter på gikk vi inn i stuen og pakket opp gaver i to timer. Det var helt sykt hvor mange gaver jeg fikk, var helt gira siden vi måtte vente på tur for å åpne, haha.







Kjempe kjekk amerikansk jul, de var helt galne når de åpnet pakker! Hver gang de åpnet en ny pakke hørte du bare et hyl etter fulgt av OH MY GOD, OH MY GOD, I LOOOOOOOVE THIS! Så utroligt morsomt.

Jeg fikk klær, smykker, fotoalbum, piercinger, volleyball pluss masse mye mer! Så fikk jeg gitar av vertsforeldrene mine åååå ble så glad, så nå skal jeg begynne å spille igjen, må bare få den stemt.

Av foreldrene mine i Norge fikk jeg gavekort på ELEXIA i et år, ble kjempe glad men måtte le også litt ironisk! Så fikk jeg penger av resten av familien min i Norge som jeg skal spare til shopping i Thailand.

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN FOR FINE GAVER.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits