Holidaaaayy!

Da fikk jeg endelig juleferie her også! Har vert på skolen til kl 1 i dag og bare spilt kort og ping pong hele dagen. Har hatt en super travel uke som er grunnen til jeg ikke har vert så aktiv her sammen med det at ver gang jeg hadde tid så var internett skrudd av.

Jeg var som sagt på Mall of America på mandag, reiste klokken seks om morningen og kom hjem halv ett om natten så jeg var passe trett på tirsdag. Men det var gøy, var ikke i veldig "shopping-humør" så gikk for det meste rundt på senterer sammen med Jen (kontaktpersonen min) og bare kikka i butikkene. Hun er foresten kjempekul, kunne ikke fått bedre kontaktperson, eller hun er vel egentlig ikke min kontaktperson siden hun er i familie med vertsfamilien min så det er ikke lov, men jeg har så vidt sett noe til hun andre.

Vertfall, jeg endte opp med å kjøpe ny basketballsjorts, noen ringer og noe fotogreier. Resten av uka har gått til basketball trening og basketball kamper. Vi hadde 50/50 raffle den uka også og fikk in $57 + at vi fikk premien til bake så det ble $114. Vi sparer til tur til Saint Louis i april, håper sånn at vi får det til siden da blir det road trip!!

ELLERS SÅ VIL JEG BARE ØNSKE ALLE EN GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR! Det blir veldig anderledes å feire jul her borte, men jeg gleder meg masse fordiom. Nå er halve tiden nesten gått og snart får dere se meg hjemme i Norge igjen, savner dere.

Tok ikke så mange bilder siden, men kjøpesentere er dritstort! Skal legge ut flere bilder viss Jen sender sine til meg :)

4 kommentarer

Lisa Sarita

24.des.2011 kl.00:39

Wohoo! Glede meg te å se bilder, nettiii! :D <3

God jul, vennen!!! alltid kjekt å hørra fra deg derborte in da usaaaaaa :D

lotsoflove x

Anette

24.des.2011 kl.01:36

Lisa Sarita: God Jul Lisa! miss u <3

24.des.2011 kl.09:23

God jul, Anette! :)

Ann-Kristin

24.des.2011 kl.13:09

Hei Anette. Vi savner deg kjempe mye. Det var veldig rart å våkne i dag uten deg og Mina liggende i sofaen med snop og film ... Håper du får en kjempe fin jul med de nye søstrene dine. Takk for et kjempe koselig julekort :-) Kos deg så håper jeg vi snakkes snart. Stor klem fra Mima og Ann-Kristin

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits