When life gives you lemons, make lemonade.

Men hva skal du gjøre viss du ikke vet hvordan man lager lemonade da? Eller viss du prøver lage lemonaden men den blir så søt og mektig at du blir kvalm, skal du gi opp, prøve å få tak i mer sure sitroner eller rett og slett prøve å vanne den ut?

Har du noen gang gått fra å føle at nå, nå har jeg gjort alle de riktige valgene, dette er meg, dette er sånn jeg vil være - til å føle du har mistet helt kontroll? Du føler at alle valgene du gjorde var feil og du tenker stille med deg selv at det var ikke sånn du mente det, men du sier ingenting fordi du valgte alt dette selv og da får du jammen stå for det du sa og gjorde uten å komme med noen tåpelige unskyldninger som du vet ikke virker uansett.

Jeg snakker ikke om at jeg treger på et jeg reiste bort et år, siden det kommer jeg aldri til å gjøre jeg ser at jeg lærer så utrolig mye om meg selv og resten av verden og det er lærdom jeg aldri hadde fått hjemme i de samme trygge omgivelsene. Jeg treger heller ikke på valg jeg har tatt, jeg vet at de kommer til å gjør meg så mye smartere senere men når du er midt opp i det og alt skjer på en gang skulle jeg bare ønske at jeg kunne sortert alt sammen og tatt en ting om gangen, hadde ikke det vært fantastisk?
Én kommentar

15.des.2011 kl.15:42

Hang in there <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits