Svar på spørsmålsrunde.

Kossen e været der borte?

Akkurat nå så er det frost og ca 10 minus. Det regner litt av og til men ikke mye, har heller ikke sett mye til snøen enda.

Savne du den gammle klassen?

JA! Savne den gammle klassen min kjempe mye og synest det er sykt trist at jeg ikke kommer tilbake til den neste år.

Spille du mye gitar der nere?

Nei, ikke egentligt. Har ikke tid til å gjøre det så ofte.

Føle du at du leve live sånn de gjør i en film?

Vanligvis ikke, men noen ganger så føler jeg at jeg er i en film. Som på fotballkamper, thanks giving, bryllupet jeg var i osv.

E det nogen dager du bare har lyst t å pakka samen og reisa hjem?

Det var en dag denne uken jeg faktisk tenkte på hvordan det hadde vert visst jeg bare reiste hjem nå, men jeg tror aldri at jeg faktisk kunne gjort det. Jeg må innrømmet at jeg teller ned både dager og månder til jeg reiser hjem da.

---> og i så fall ka gjør du for å bli glad igjen?

Når jeg har mest hjemlengsel så synest eg alltid det hjelper å skype med venner og familie hjemme. Siden da blir jeg minnet på at det bare er et år jeg skal være her og at de fremdeles er der når jeg kommer hjem.

Koss e stilen der borte i forhold t her?

For å si det enkelt; viss det hadde vert 40 personer i et rom så kunne jeg kanskje funnet to plagg som jeg kunne vurdert å gått meg. Jeg har fremdeles min stil og har ingen planer om å begynne å følge deres "mote" med slengbukser, hettegensere og "morfar tøfler". Noen går med hullet skittne både bukser og gensere på skolen, men alle i verden bryr seg vel ikke like mye om klær og utseende som de fleste i Norge.

E det någen dager du angre på at du reiste?

Jeg vil heller angre på noe jeg har gjort enn noe jeg ikke har gjort. Men nei, jeg angrer ikke og jeg er vertfall sikker på at jeg ikke kommer til å angre når jeg kommer hjem.

Grue du deg t jul? Me tanke på at du ikkje har oss der!!

Jeg gruer meg vel egentligt ikke, kanskje bitte litt men mest gleder jeg meg. Jeg gleder meg kjempe mye til å oppleve amerikansk jul og det jeg har sett til nå av det synest jeg har vert kjempe kos. (Men jeg har litt ekstra hjemlengsel denne månden da...)

Visste du at eg savne deg veldig? FOR EG GJØR DET!

Så søte du er Anita, savne deg og alle andre kjempe mye! Det går ikke en dag der jeg ikke tenker på dere.

Kan du skrive et innlegg om besteveninna de? (MAREN)

Haha Maren, du måtte ta med navnet ditt sånn du visste det var deg jeg skrev om. Men ja, det kan jeg gjør<3

Hva er favorittmaten din i USA?

Hmm, tror det må være pizzaen vi bestiller med kjøttboller, bacon, pepperoni og skinke. Den er så sykt god!

Hva er den største forandringen fra Norge?

Den største forandringen er garantert folkene her borte, jeg tror ikke jeg kommer til å ha store problemer med å gå overens med noen nordmenn når jeg kommer hjem haha. Vil bare si at jeg forstår flykninger og folk fra andre land som flytte til Norge mye bedre nå, vi klager på at de alltid går i gjenger med de fra sitt eget land men det er faktisk fordi at du faktisk oftest er mer lik og føler deg mer forstått av de fra ditt eget land med samme bakrund.

Hvor er det kjekkest?

Av Norge og USA? Jeg tror nok at jeg må si Norge, jeg har hele livet mitt der, alle vennene mine og familien min. Det er gøy å reise og prøve noe nytt, men ingenting slår hjemme.

Hva er favorittsporten din?

Favorittsporten min er sååå basketball! Jeg forstår ikke hvorfor det ikke er mer populærte i Norge, det er vertfall mer gøy en volleyball.

Savner du oss? 

Savner dere kjempe mye, gleder meg sånn til å se alle sammen igjen.

Tumb up fra Ida og meg sammen med de nye dobbel hagene vårs.

 

 

2 kommentarer

Maiken H

12.des.2011 kl.01:01

eg savne deg anette! <3

Anette

12.des.2011 kl.03:36

Maiken H: Savne deg åg <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits