A new fieldtrip.

Hadde helt glemt at vi skulle på fieldtrip i dag jeg, vi trengte heldigvis ikke penger og det var bare en halv dag. Reiste med practical law klassen min for å se en rettsak og et gammelt fengsel.

Jeg var sykt trett siden jeg klarte ikke sovne i går kveld så hadde bare hatt ca tre timers søvn. Jeg duppet nesten av hele tiden, men det var interresant allikevel. Det var ikke helt sånn som vi ser det på tv, men så var det bare "plea bonding" (eller noe i den duren) som er når de ærklere seg "guilty" eller "not guilty". Men de brukte oransje jumpsuit da, det var litt kult.

Etter på fikk vi se det gammle fengselet som de hadde bygget under krigen før Wisconsin i det hele tatt fantes. (Merker at norsken min ikke er på topp, men det får bare være..) Fengselet minnet meg mest om en konsentrasjons leir, det var veldig ekkelt å tenke at det er ikke så lenge siden de brukte det som fengsel. Det var bittesmå rom med en køyseng i, ikke toalett og såvidt plass å gå på pluss at de var lenket fast i veggen. Mange fanger døde av sykdom eller rett og slett frøs i hel.

Fikk ikke tatt bilder i dag så slenger på et av de jeg tok av Aubrey i går. Har mye så gjøre så har ikke fått tid å redigere så mye. Hva synest du? 


//privat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits