Life on the other side of the world.

Når jeg bor så langt borte så er det vanskelig å la dere få innblikk i hele livet mitt og hva som skjer. Jeg har ikke tid til å blogge om hver minste lille hendelse, positiv eller negativ. Så det blir som oftes til at jeg bare skrive hovedtingen som skjedde eller skal skje og jeg prøver som oftes og holde meg positiv når jeg blogger. Det er både for min og alle andres del, det mye kjekkere å lese om alle de bra tingene som skjer her borte og når jeg blogger positivt er det lettere å se positivt på ting etterpå også. 

Jeg tenkte allikevel å bare remse opp noen små hendelser som jeg kommer på som har skjedd utenom "alt det andre".

  •  På min andre basketball trening klarer jeg å snuble i mine egne føtter og lander rett på gulvet. Det er ingen som er i veien for meg, bare meg, føttene mine og min fantastiske koordinasjon. Ikke flaut i det hele tatt da.
  • I dag var det en fyr som hadde med seg en hell pizza på skolen. Snakker Large Pizzabakeren her asså, god lunsj det da. (Okey, jeg hjelpa til med å spise den jeg også. Fremdeles matvrak nr.1)
  • I gangen på skolen henger det at bilde av gym laget mitt og meg som holder en gull volleyball når vi vant Championshipet vi hadde i gymen. Haha, kjempemorsomt og spesielt siden alle lagene var helt elendige.
  • Jeg er midt i min femte bok siden jeg kom her, har blitt en skikkelig lesenerd. Men det er litt fordi jeg har Study Hall hver dag og ikke alt for mye lekser. Har lest: Morgen i Jenin, Spis, Elsk og Lev, Drømmehjerte, Regines bok - En ung jentes siste ord og holder nå på å lese Idas Dans. Anbefaler alle bøkene, de er kjempebra!
  • Jeg har fremdeles ikke spist opp alt den norske melksjokoladen. Jeg tuller ikke...
  • På fredag er det "Black Friday", det er salg i alle butikker og jeg gleder meg sånn til å shoppe!
  • Hver dag når jeg kommer hjem går jeg rett ned på rommet og skifter til joggebukser.
  • Tror jeg har brukt sminke maks 10 ganger siden jeg kom til Wisconsin, ikke at dere vanligvis ser meg med så mye sminke hjemme heller da.

Det var det jeg kom på i dag, kjempe interresant? Jeg vet ikke om jeg får mulighet til å blogge når jeg reiser til Madison. Så Happy Thanks Giving og god helg!


Litt lengre hår og litt mer bollekinn siden sist dere traff meg elle hva? :)

Én kommentar

29.nov.2011 kl.20:27

nydelig bilde av deg!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits