Happiness.

Hva er lykke? Lykke kan være mange ting, det finnes materialistisk lykke og vi har lykke når vi føler kjærlighet. Når du føler lykke er individuelt fra person til person.

For meg er lykke familie, lykker er venner. Det å vite at alle jeg er glad i har det bra gjør meg lykkelig, men også å vite at venner og familie er glad i meg. Når jeg er her borte har jeg fått kjenne godt på hvordan det er å savne noen. Det å savne noen er på en måte lykke for meg også, å vite at jeg har noen som savner meg også og er der når jeg kommer hjem. Savn er en god ting og jeg savner dere alle sammen hver dag!

Før jeg reiste til USA var jeg redd, jeg var redd for at jeg skulle miste kontakt med venner og familie, at de bare skulle glemme meg bort. Jeg hadde god grunn til å føle dette siden jeg har mistet mangen jeg er glad i av forskjellige grunner. Det var også mangen som hadde sagt til meg: " Det er når du reiser bort ett år at du finner ut hvem dine ekte venner er.."

Vet du hva? De som sa det hadde helt rett, du finner ut hvem dine ekte venner er, og jeg er så heldig at jeg ikke har mistet en eneste en. Jeg har fremdeles kjempe god kontakt med både familie og venner hele tiden og det gjør dette året så utrolig mye lettere og bedre for meg. Jeg vet at livet i Norge ikke bare stopper opp bare fordi jeg reiser bort ett år. Så jeg vil bare si hvor utrolig takknemmelig jeg er for alle dere som leser bloggen min, for at dere enda tenker på meg og har tid til å snakke med meg.

Eg e kjempe glae i dåkke og glede meg kjempe møje til å se adle igjen! Borte bra, men heima best vett dåkke ;)
(Har ikke glemt dåkke andre, fant bare fire bilder i farten :))

2 kommentarer

senoritaen

22.nov.2011 kl.03:25

Åhhh, herlig innlegg søta <3

Sweet dreams and lots of happiness :-)

anita

22.nov.2011 kl.15:54

Me savne deg ao sødi!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits