Thank God it's Friday!

Hadde min første basketball trening i dag! For å være helt ærlig hadde ikke veldig store forventinger til det, men jeg sa at jeg skulle vertfall prøve en trening for å se hvordan det var. Jeg ble faktisk positivt overrasket, det var veldig gøy (fordiom jeg var enda verre på basketball enn volleyball, hehe). Så da blir det visst mer enn en trening.

Det kommer til å bli veldig travelt fremover siden jeg har basketball trening to timer etter skolen hver dag, dans rett etter trening på fredager og så har jeg også sagt at jeg skal prøve meg på pianotimer på onsdager. Jeg får vel bare prøve, så viss det blir for mye så får jeg bare slutte.

Er vertfall super herligt med helg (igjen), i dag etter trening har jeg bare slappet av sett 90210 (ja, jeg vet, største klisjé serien som finnes men jeg her hekta..) og sett Water for the Elephants sammen med fammen. Filmen var bra, men jeg hadde forventet litt mer av den, men er verdt å se.

I morgen kommer Helene og sover over her. Gleder meg! Vi skal ha spa kveld sammen med Ida, det blir full pakke med badstu og boblebad her asså. 

Ha en fortsatt fin helg :)


Helenus og meg i bassenget i New York, saaavner det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits