Writing Festivals and Football games.

To dager uten skole er ferdig, nå er det bare en dag på skolen så er det helg igjen. Herlig!

I går var jeg på Creative Writing Festival me Creative Writing klassen min. Måtte stå opp kl 4 for å ta bussen inn til Madison, men det var kjempe gøy. Utroligt mye bra, var spesielt imponert av noen av de som skreve sanger, lagte melodi og sang for oss + at det var bra. Prøvte å finne de på YouTube etterpå men fant ingen bra videoer der..

Ellers så var det en del spesielle ting også. Den ene læreren der kunne ikke stoppe å snakke om når han prøvte å ta selvmord og leste et dikt til oss om første gang han hadde orgasme sammen med en mann som også hadde tatt selvmord.. På min skole får vi ikke vise skuldrene vårs, lærerene får ikke lov å snakke fritt og her snakket læreren fritt om alt og folk kledde seg som de ville. Forandring fra High School til College ja. En opplevelse det også.

I dag skippet vi skolen for å reise til Madison igjen, men på fotball kamp. Skolen hvor jeg var på Homecoming kom til State Championship og hadde sin siste kamp i dag. Gratulerer så mye til Seneca! De tapte desverre i dag, men vant allikevel. Ant best i hele Wisconsin er jo ikke gale!

Etterpå reiste vi og spiste Japansk mat og så var det hjem igjen. Nå sitter jeg i skrivende stund å ser på film og snakker om alt og ingenting sammen med Aubrey. Life is good!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits