Shop smart!

Hjemme I Norge har vi ikke et stort utvalg av ?second hand? butikker. I vertfall ikke der jeg bor. Den eneste kjeden jeg kommer på er FRETEX og det synest jeg er litt trist.

Så viss du er ute å reiser og har god tid så anbefaler jeg å gå å kikke i noen ?second hand shops.? Jeg tror at de har ganske mange butikker i England vertfall, og jeg vet de har mye av det i USA. Du kan finne så utrolig mye pent der til billig penger viss du bare leter litt.

Du kan selvfølgelig finne fine ting på FRETEX også, men jeg synes som oftest at det er et litt dårlig utvalg der. Oppfordrer derfor alle til å gi klær de ikke bruker lenger til FRETEX. ;)

På søndag var jeg på ?second hand? shopping med søstrene mine og vertsmor, se hva jeg fant:


Disse fikk jeg for bare $12 (ca 70kr), orginalt ville de kostet mellom $40-$80.


Kjempe søte topper til rund $10-$15. (Ja, jeg hvet det er vinter, men litt farger må man jo ha. Kjolen er for Thailand, hehe.) Kjolen er faktisk fra Holister og ville kostet ca $70 som ny, det er ingen ting som er ødelagt med den så det lønner seg å shoppe "second hand".

Utenom det så prøver jeg å nyte hver dag som går (du får de aldri tilbake vet du.) I dag var jeg og fikk massasje, det var en litt ehh spesiell opplevelse. Hun var mer på healing enn massasje og jeg vet ikke om jeg følte jeg fikk så mye ut av at hun holdt hendene 20cm oppforbi kroppen min, men men, så har jeg prøvt det også.

Jeg leser også Regine Stokkes bok "En ung jentes siste ord". Leste også bloggen hennes for noen år siden som du enda kan finne her. Boken er kjempe trist og jeg får tårer i øynene ver gang jeg leser, men samtidig er hun så utrolig inspirerende og hennes budskap kommer veldig bra frem: Hver dag er verdifull, nyt den!

Jeg er lei meg for at du til slutt ikke vant din lange kamp, men du har inspirert tusen vis av mennesker!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits