School picture and some other stuff.

Har hatt noen amerikanske opplevelser den site uken som jeg nesten kan garrantere at dere ikke har opplevt hjemme. 

Vi kjører forbi en politibil på vei til skolen en dag, vertsfaren min forteller at det er en "state police-car" som er de eneste i politiet som kan kjøre rundt i hele staten. Når vi da kjører inn til skolen hører vi politibilene komme med sirene og fult lys. Jeg tror først at det er en av bilene på veien de kjører etter men så ser jeg opp på bakketoppen og der er det en skolebuss som kjører i full fart bort fra skolen. Kan ikke tenke hva jeg hadde følt viss jeg satt i den bussen, men det var så ironisk at det var morsomt.

(Er ikke 100% sikker på at det var skolebussen politiet kjørte etter, siden jeg fikk aldri vite hva som skjedde. Men det var slik det så ut for meg.)

Neste dag i første time forteller læreren vårs om en øvelse vi skal ha. Det er ikke brannøvelse men intrengerøvelse. (Fortalte jeg forresten at dørene til klasserommene må være lukket å låst i timene? Det er i tilfelle det kommer en inntrenger.)

Han fortsetter å fortelle at de kommer til å si at det er kommet en inntrenger senere den dagen og alle må gå å gjemme seg inntil veggen under bordene. Grunnen er at det har vert massakre på skoler i nærområde og de vil være forberedt (det er jo tross alt Amerika vi snakker om.) Men vi trengte ikke være redde. Jeg freaka helt ut! FØRST får jeg vite at alle har lov å ha med seg pistol overalt utenomskolen, så lærer jeg i Practical Law at de fleste er for våpen og støtter NRA og nå dette. Vet ikke hvor seriøst jeg kan ta det da og hvor mye de legger i det. Alle de andre elevene ledde under inntrenger øvelsen så...

Jaja, nok om det. Her er det fantastisk skole bilde mitt med det en øyet hallveis igjen og et litt mer chubby ansikt enn før. Enjoy!

PS! Reiser til Mall of America med Helen og Ida i morgen, så null blogging til helga. Gleeeeder meg!

5 kommentarer

anita

04.nov.2011 kl.07:58

så kjeekt! kos deg gullet :-)

Hanne-Mari

05.nov.2011 kl.05:16

Skjønte ikke hvordan jeg skulle legge deg til som venn, så jeg bare kommenterer, haha!

Renate

09.nov.2011 kl.20:18

hahaaa du e heilt skjeive i tryne anette!

Anette

09.nov.2011 kl.23:03

Renate: takk, means alot...

Renate

14.nov.2011 kl.17:36

hahaah eg vett du lo når du leste det pusi <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits