Halloween.

Det er snart Halloween, vi har langhelg og folk pynter som bare det. Sist helg var jeg på en hjemsøkt låve, og jeg skrek så mye at jeg ikke hadde stemme igjen når jeg kom ut! Haha, jeg må si jeg var imponert, det var skikkeligt bra opplegg.

Det er selvfølgeligt et mye mer amerikansk preg over det her, som vil si at de lager en big deal ut av det. Noen har svææære oppblåsbare spøkelser utforbi husene deres. (På størrelse med den oppblåsbare snømannen de har hver jul utforbi det amerikanske huset på Trones viss noen har sett den.)

Skal prøve og få tatt bildet av det en dag viss jeg har kameraet med meg. Har ikke vert på min kreative side i det siste og har ikke fått blogget noe, det betyr ikke at jeg ikke har det bra. Jeg ønsker bare å bruke tiden min på andre ting, blogging kommer fremdeles ikke naturligt for meg og jeg synest det er vanskelig og skrive om tanker og personlige ting. 

Ellers så skal jeg nyte helga med fri i morgen! God helg alle sammen :)
4 kommentarer

ugg sko

28.okt.2011 kl.05:12

Stilig <3! love the photos!! chuck and blair <3 skjekk ut her og :) :)

ugg støvler

28.okt.2011 kl.08:13

Godt du har det bedre, selv om ting til tider er vanskelig..du har vært igjennom mye!

moncler jakke

28.okt.2011 kl.09:14

Godt du har det bedre, selv om ting til tider er vanskelig..du har vært igjennom mye!

Olaug

28.okt.2011 kl.11:15

Halloween på amerikansk vis :D litt puslete det vi driver med forstår jeg... Kjekt å snakke meddeg i går - ha en fin helg,Anette <3

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits