Something I'm not looking forward to.

Jeg pleier vanligvis ikke å grue meg til ting ofte, jeg gleder meg til kjekke ting og ut i fra det prøver jeg å ta livet som det kommer og gjøre det beste ut i fra situsjonen.

Men det er en ting jeg absolutt ikke ser frem til, samtidig som jeg gleder meg utroligt mye til det. Dagen jeg skal reise hjem fra "hjemme", det som er hjemme for meg nå. Det kan kanskje virke rart å si det, men jeg har ikke tatt det veldig tungt og reise hjemmefra, siden jeg vet at om ti månder kommer jeg uansett til å se alle venner og familie igjen. De kommer fortsatt til og være der, og ti månder gå utrolig raskt.

Problemet mitt er at jeg kan ikke støtte meg til samme tanke når jeg reiser her i fra, siden jeg vet ikke når jeg får se dem igjen. Kommer de og besøker meg? Kommer jeg til å få muligheten til å komme her igjen? Og i så fall, hvor mange månder/ år kommer det til å gå før jeg ser dem igjen?

Jeg har bare vert her litt over en måned, jeg har litt mer en åtte måneder igjen. På denne månden har jeg blitt utroligt sterkt knyttet til familien min og jeg begynner også å få noen venner som jeg er glad i. I løpet av åtte nye månder kommer jeg bare til å bli åtte ganger mer glad i dem enn det jeg allerede er, og da kommer det til og bli hardt å si farvell..

5 kommentarer

Vanja

07.okt.2011 kl.01:59

Så fin blogg du har :)

Anette

08.okt.2011 kl.01:51

Vanja: Takk :D

sandra

08.okt.2011 kl.01:58

det komme te å gå kjempe bra! glad i deg :D

Ida Mathilde

08.okt.2011 kl.02:04

Love your blog!!

Anette

08.okt.2011 kl.05:20

sandra: håbe det, gla i deg åg !

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits