American weekends.

Denne helga har jeg virkelig opplevd ( det som i mitt hodet) er en skikkelig amerikansk helg.

Fredagen starte selvølgelig me skole, etter skolen hadde jeg volleyballtrening i en time før vi brukte resten av tiden til å sette opp bord og div. til lørdagen siden det skuller vere volleyballturnering på skolen. Jeg fikk sitte på med Sue (vmor til Ida) etter trening, vi hjalp datteren hennes med noe før Ed (vfar til Ida) kjørte oss til fotballkampen.

Etter kampen stoppet vi på en bar for å kjøpe burger og løkringer. Så der satt jeg og hørte på 80-talls rock og contry musikk mens jeg spiste den største burgeren jeg noen sinne har spist.

I dag sto jeg opp kl 8 siden jeg skulle jobbe under volleyballkampen med å selge mat. Vi måtte jobbe 2 timer. Klokken 12 kommer Sue og henter oss siden vi ska shoppe! YEEY, jeg trengte det også. Det er sinsykt kaldt her så jeg måtte kjøpe meg noe varme klær og boots.

Resten av dagen har jeg bare hengt med en gjeng og jeg fikk igjen følelsen av og være med i en serie eller noe. Bilene alle kjører, hva vi gjør osv. det er helt rart.

I morgen skal jeg bare slappe av og kanskje ta noen bilder. Ha en fin søndag!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits