One month done, nine left.

Jeg har allerede vert her en måned nå, om en uke har jeg vert i Wisconsin en måned. Tiden går utrolig fort, men på samme tid føles det ut som jeg har vert her i evigheter.

Hjemme følte jeg meg innestengt, jeg trengte noe nytt, noe spendenes. Jeg trengte å komme meg bort fra alt og alle en stund, å tenke litt på meg selv, på hvem jeg er og hvem jeg vil være.

Nå, etter å ha vert borte fra "hjemme" i en måned har jeg blitt vant med det meste. Alt som jeg ville bort fra når jeg var hjemme er virkelig borte og jeg har bare gode minner og gode savn til familie, venner, skole og jobb. Helt ærligt så er det ikke så spendenes her heller lenger, jeg føler på en måte at jeg har sett det som var og se. Det er selvfølgelig ikke sant da, jeg opplever noe nytt heler tiden og engelsken min blir bedre, men det er tøft til tider.

Nå går det mot vinter og dagene blir kortere og kaldere. Jeg skal bruke vinteren til å holde meg i form, spise mye god mat, lese flere bøker og bli enda bedre i engelsk. Jeg gleder meg til å oppleve amerikansk halloween, thanks giving og jul.

Når desember kommer får også vertsøsteren min lappen så da blir det forhåpentligvis litt mer reising på oss, siden det er ikke bare ganske, men veldig, utroligt, aldri opplevd det før - øde her.


Én kommentar

Ida kristine

28.sep.2011 kl.11:11

hørtes litt trist ut.. men håper du får det mer spennende etter hvert da! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits