The perfect wedding.

Jeg må bare fortelle litt om før brylluppet først, siden det også var bursdagen min. Jeg skypet med mor og far før vi reiste, er glad jeg fikk muligheten til det. Hjemmlengselen trenger seg på på slike dager, men det hjalp veldigt å snakke med dem.

Jeg fikk også presang og kort av tante som jeg har spart på til nå. Tusen takk for gaven, savner dere! Når vi da reiste til bryllupet stoppet vi og spiste, jeg fikk velge hvilken kake jeg ville og de som jobbet der og familien min sang for meg. Valget gikk selvfølgelig på oreo-is kake og etter det fikk jeg presang av dem. En kjempe fin nike genser og penger.

Når vi kom til hotellet var det bare å stelle seg å kjøre bort til der bryllupet skuller være. Det var virkelig det perfekte bryllupet:

De giftet seg ute og bruden kom med hest. Jeg bare satt der og følte jeg var med i en film eller noe. Det var bare helt nydeligt, med de perfekte ordene og peneste sangene. Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det, så dere får heller se på noen bilder jeg tok.
2 kommentarer

Olaug

21.sep.2011 kl.16:43

You're welcome <3 kjekt å lese / se at du har det fint og koser deg. Vi savner deg masse her, men unner deg oppholdet i det store utland. Gleder meg til du skal hjelpe meg med engelsken... Tudulu

Anette

22.sep.2011 kl.01:46

Olaug: Jeg savner alle dere også kjempemasse! Haha, jeg gleder meg også til å hjelpe deg med engelsken til en forandring.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits