Are you happy?

Jeg sitter i skrivende stund paa skolen, jeg har Computer Applictions men er ferdig med alt jeg skal gjoere saa jeg fikk gjore hva jeg ville utenom facebook..

Tenkte jeg kunne bruke tiden min til aa svare paa noen spoersmaal jeg fikk.

- e du fornøyd med plassen? I og med at den e såpass liten?

- E det vanskelig å komme seg rundt omkring?

- har du fått den noen veldig nære venner?

- har du tenkt å fortsette på vågen når du komme hjem?

- Hvilken stat va det du ønska å bo i utgangspunktet? :-)

Håpe alt e supert hvertfall :-D

Jeg er velig fornoeyd med plassen jeg kom til, den er veldig liten men vi gjoer ting hele tiden saa det har ikke saa mye aa si. Kanskje jeg tar det tilbake naar vinteren kommer, jeg faar kultursjokk og det ikke er saa mye aa finne paa lengre, men vi faar se.

Det er vanskeligt aa komme seg rundt her, det er ingen saa bor saa nerme at jeg kan gaa til dem saa jeg maa enten faa foreldrene til aa kjoere eller ha noen venner saa henter meg. Jeg er glad jeg har to soestre paa min alder som jeg gaar godt over ens med hjemme kan du si. Du merker ikke forskjell paa om folk er 15, 16 eller 17 aar her borte, virkelig.

Vet ikke om jeg kan si at jeg har faatt noen naere venner enda, jeg har jo bare bodd her litt over en uke.. Men jeg har blitt veldig glad i alle soestrene mine og faatt god kontakt med Ida som jeg ogsaa var i NYC med. Men hun er jo Norsk da.. Eller saa snakker jeg med de fleste, vil ikke velge noen ut som jeg henger med hele tiden.

Jeg skal fortsette paa Vaagen vgs 2MK naar jeg kommer hjem ja, har ingen planer om aa proeve ut noen andre skoler!

I utgangspunkte oensket jeg aa bo i California, Florida, eller en av soerstatene naer Florida. Naa ville jeg ikke byttet om jeg hadde muligheten :)

Takk for det, alt e supert her borte for naa!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits