Subjects at school.

Siden jeg ikke får året mitt godkjent ( og heller ikke stipend fra lånekassen for deg som lurte på det ) så kunne jeg velge fritt hvilke fag jeg ville ha. Det er en veldig liten skole og de har alle trinn fra barneskolen til videregående på samme skole så det var ikke så mange fag å velge mellom..

Her er min timeplan:

1. Entrepreneur:

- Dette er nok yndlingsfaget mitt, her lærer vi om hvordan vi starter vår egen bedrift. Vi skal faktisk starte vår egen bedrift også der vi selger bilder fra skolearrengementer osv. på en nettside. Så det synest jeg er gøy siden da får jeg brukt kameraet mitt i år også!

2. Study hall:

- Her sitter vi bare i et klasserom og gjør leksene vårs..

3. High School Chorus:

- Alle som kjenner meg vet hvor nydelig sangstemme jeg har, derfor måtte jeg selvfølgelig ha kor. Jeg hadde virkeligt ikke mye å velge i denne timen.. Men det går fint, vi trenger ikke synge solo og sangene er okey. Vi har sunget Tears in Heaven til nå.

4. Computer Application:

- Her har vi bare laget powerpoint presentasjoner frem til nå, men vi skal lære å designe egne websider etter vert. Jeg kan også sammerbeide med Entrepreneur klassen her viss jeg vil.

5. Phy ed:

- Dette er gym, ja jeg har gym hver dag + 2 timer volleyball trening hver dag. Satser faktisk på å komme hjem i bedre form enn jeg noen gang har vert.

6. Practical Law:

- Her har vi Practical Law første semester og Worl & National neste semester. I Practical Law lærer vi om politikk og loven i USA, vi diskutere mye og lager juryer så det passer perfekt for meg.

7. Creative Writing:

- Her skal vi skrive noveller, dikt osv. synest denne klassen er skikkelig gøy til nå. Læreren er morsom og har kreativer måter å lære oss ting på. Men jeg sliter litt med engelsk skriftlig da.

8. English 11:

- Denne klassen er vanlig engelsk for juniorer, vi har den samme læreren her som i Creative Writing så jeg trenge ikke bytte klasserom som er fantastisk. Skolen er en ren labyrint.. Synest som sagt engelsk skriftlig er det vanskeligste men det går fint. Vi har lest en novelle til nå og på tirsdag skal vi på "School trip" og se skuespillet til boken.

Volleyball:

- Etter skolen er det rett til volleyball trening som varer i to timer. Synest det har vert vanskeligt frem til i dag siden jeg ikke har fått det til, men i dag så jeg endeligt fremskritt så det var mye kjekkere nå.

Hvordan går det på skolen hjemme?? Er MK2 gøy?


 

Én kommentar

Maren komenterer alltid tilbake.

10.sep.2011 kl.21:47

Fine bilder.

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits