One normal day in the US.

Jeg våkner opp kvart på syv, går på badet, steller meg og går for å spise frokost. Jeg spiser vanligvis frokostblanding eller skive, i dag var melken frossen så det ble skive med nutella. Brødet ser faktisk grovt ut, men det smaker nesten som boller.

Etter frokost kjører vertsfar oss på skolen der vi begynner rett på med fagene, vert fag varer 45 minutter og vi må nesten springe mellom vert klasserom for å rekke timene. Jeg synest egentligt alle fagene jeg har er interessante og lærer ganske mye nytt hver dag. Rett før lunsj har vi gym og i dag måtte vi springe 3 km, jeg fikk en B så er fornøy me det.

Når skoledagen er ferdig er det bare å springe rett til garderoben å skifte igjen siden da begynner volleyballtrening. Vi får ikke tid å spise noe før trening så etter 2 timers volleyballtrening er jeg skikkeligt sulten og gleder meg til å komme hjem!

I dag ble jeg kjørt hjem av vertsmor, kom hjem, spiste pizza og hoppet rett i boblebadet som de hadde fult opp for meg. Det er en skikkeligt snill og omtenksom familie jeg har komt til. Nå sitter jeg på rommet mitt og klokken er halv åtte, det blir ikke til at jeg gjør så mye mer i dag siden det tar så lang tid å kjøre til noen viss jeg skal besøke noen.

Slenger på et bilde av meg, sliten etter skole og volleyball. (Aner ikke hvor den hvite flekken i ansiktet mitt kom fra..)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits