I'm hooome, my new home.

Akkurat nå sitter jeg inne i stuen sammen med vertsfaren min og min minste søster Lindsey. Klokken er snart seks så det er noen timer siden jeg kom hjem fra skolen. Det er helt fantastisk nydeligt her, både huset og utsikten. Alle i familien er kjempehyggelig og jeg føler jeg har fått så god kontakt med dem som det går and å gjøre på et døgn. 

Er også kjempe glad for at jeg har Ida ( blonde jenta på det første bildet )her som er utvekslingstudent fra Oslo og går på samme skolen som meg. Vi var også sammen i New York så kjenner henne ganske godt nå.

Skolen er ganske liten men det går fint, tror jeg har valgt de rette fagen for meg etter det jeg har sett til nå. Det er mange hyggelige elever der som har hjulpet meg i dag. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle!

Her er noen bilder fra velkomstfesten de hadde for oss i går og før første skole dag. Skal blogge mer når jeg får tid, har bare et innlegg for å si at jeg lever og alt går bra med meg :)Vickie, Aubrey, Bailey, Lindsey and Sydney.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Anette

17, Sandnes

Jeg reiser til USA på utveksling skoleåret 2011-2012. Skriver om mine opplevelser før og gjennom reisen. Kontakt: anette.b.94@hotmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits